Aplicația românească ACSL Donations ajută elevii talentați la informatică să ajungă la un concurs În SUA!

1.557 ori
<b>Aplicația românească ACSL Donations ajută elevii talentați la informatică să ajungă la un concurs În SUA!</b>Fiind contactați de către Rareș Zahiu (@rareshTAZZ) am aflat că acesta a postat pe Google Play prima sa aplicație numită ACSL Donations, care vine cu un scop nobil. Prin intermediul aplicației se urmărește strângerea de donații pentru...

Fiind contactați de către Rareș Zahiu (@rareshTAZZ) am aflat că acesta a postat pe Google Play prima sa aplicație numită ACSL Donations, care vine cu un scop nobil. Prin intermediul aplicației se urmărește strângerea de donații pentru deplasarea la finala unui concurs de informatică din SUA a talentaților elevi de la Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil.

Există deja mai multe generații ale Colegiului care au participat la concurs, deci portofoliul este solid și demn de laude pentru elevii noștri. Aplicația o descărcați de aici, iar în cazul în care vă întrebați, ACSL (American Computer Science League) este un concurs de științe ale computerului la care au ajuns în finală ani de-a rândul generații din liceul Grigore Moisil. O echipă din ziua de azi include 10 elevi și un profesor. Totul a început u 12 ani în urmă, când din dorința doamnei profesoare Manuela șerban de a se implica activ în evoluția colegiului a luat naștere cercul de informatică din Grigore Moisil.

La acesta participă elevi de clasa a XII-a, XI-a, a X-a și chiar și a IX-a. Concursurile ACSL se desfășoară în SUA de 30 de ani, iar în acest an participa echipe din State, Canada și Europa. în toamna anului trecut s-au înscris în competiție 3 echipe de la Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil din Brașov.

Detalii despre colegiu aici: http://acsl.moisilbrasov.ro/

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×