RCS&RDS ridică ștacheta la 1 Gbps În vitezele În download pentru internetul prin fibră optică

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 3.277 ori
<b>RCS&RDS ridică ștacheta la 1 Gbps În vitezele În download pentru internetul prin fibră optică</b>RCS&RDS a ținut dis-de-dimineață unul dintre puținele sale evenimente de presă. Se spune că de-a lungul timpului nu au trecut de pragul a maxim 2 - 3 pe an. Trebuia să fie ceva important, mi-au stârnit curiozitatea. &nbsp; Au anunțat două noi...

RCS&RDS a ținut dis-de-dimineață unul dintre puținele sale evenimente de presă. Se spune că de-a lungul timpului nu au trecut de pragul a maxim 2 - 3 pe an. Trebuia să fie ceva important, mi-au stârnit curiozitatea.

Au anunțat două noi abonamente denumite Digi Net Fiberlink 500 și Digi Net Fiberlink 1000. Câteva detalii:

a. Digi Net Fiberlink 500 - viteze de până la 500 Mbps în download la preț de 49 lei pe lună;
b. Digi Net Fiberlink 1000 - viteze de până la 1 Gbps  în download la preț de 59 lei pe lună.

La upload se atinge un maxim teoretic de 100 Mbps.

Declarație oficială:

Cu această ofertă vrem să pregătim utilizatorii pentru viitor. Informația ajunge în dispozitivele utilizatorilor de până la 10 ori mai rapid decât până acum, iar internauții au practic acces, în acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale și viitoare de comunicare. Cu noile Fiberlink 500 și Fiberlink 1000, ce permit acces la viteze de download de până la 500 Mbps, respectiv până la 1000 Mbps, abonații Digi se conectează astăzi la viteza viitorului!
Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS

Cele două abonamente vor fi disponibile de la 1 noiembrie în peste 150 de localități din țara noastră, atât din mediul rural cât și urban.

RCS&RDS se va putea lăuda din 1 noiembrie cu cea mai mare viteză la upload și download din țara noastră și mai ales cu un preț relativ rezonabil, acoperire bună la nivel național / aici trebuie să-i credem pe cuvânt.

închei într-o notă mai personală. Sunt utilizator al serviciilor RCS&RDS: cablu + internet. Am optat pentru abonamentul de 39 lei care oferă 100 Mbps la download. Nu i-am simțit cu adevărat decât atunci când mi-am schimbat routerul și am trecut pe unul care duce până la 300 Mbps în download prin Wi-Fi. La RCS&RDS dacă ai abonamentul de 39 lei + serviciile de cablu primești un stick cu SIM 3G în mod gratuit și include 5 GB trafic de date pe lună la viteze de până la 21.6 Mbps cu acoperire în marile orașe sau pe drumurile importante.

Vă dați seama că la abonamentele Fiberlink 500 și Fiberlink 1000 trebuie și un router pe măsură. Aștept din partea RCS&RDS să vină cu o politică mai agresivă, de expansiune și pe telefoane mobile, tablete etc / pe serviciile 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×