LG Chem dezvăluie bateriile de ultimă generație, ce adoptă diferite forme, În funcție de design-ul device-ului În care vor fi integrate

1.390 ori
<b>LG Chem dezvăluie bateriile de ultimă generație, ce adoptă diferite forme, În funcție de design-ul device-ului În care vor fi integrate</b>LG Chem, o subdivizie LG producătoare de baterii, este pregătită să lanseze o gamă de baterii inovatoare în viitorul foarte apropiat. Compania a anunțat astăzi că a renunțat la producerea clasicelor baterii în formă dreptunghiulară și că...

LG Chem, o subdivizie LG producătoare de baterii, este pregătită să lanseze o gamă de baterii inovatoare în viitorul foarte apropiat. Compania a anunțat astăzi că a renunțat la producerea clasicelor baterii în formă dreptunghiulară și că vor începe fabricarea unor baterii ce adoptă diferite forme de design.

Tipurile de baterii LG Chem sunt următoarele: - baterii curbate, baterii cablu și baterii care folosesc o tehnologie în trepte (stepped). La momentul actual compania poate produce în masă baterii curbate și baterii cu tehnologie în trepte, numite și “stepped battery”. Bateriile care folosesc tehnologia în trepte au fost produse la fabrica Nanjing încă din luna iulie și au fost folosite pentru LG G2, iar producția bateriilor cablu va începe în următorii ani.

în primul rând, bateria care folosește această tehnologie în trepte (stepped) se referă la un tip integral de baterie în care 2 baterii sunt puse una peste alta în forma design-ului de “trepte”. Bateria are un avantaj mai mare datorită spațiului disponibil utilizat, spre deosebire de celelalte baterii și se încadrează în trendul aflat mereu în schimbare a gadget-urilor ce vin cu o multitudine de design-uri.

De exemplu, smartphone-urile recente au adoptat forme rotunde și design-uri cu butoane plasate pe spate, lucru care a creat un spațiu gol neutilizat și care astfel poate fi folosit de această noua tehnologie, spațiul gol rămas fiind umplut și asigurând o autonomie mai mare.

Bateriile curbate sunt folosite pentru pentru device-urile ce adoptă aceeași formă de design. Producția în masă a acestui tip de baterii a început încă din această lună si ele vor fi folosite pe următoarele smartphone-uri LG.

Cel de-al 3-lea tip de baterii, bateriile cablu se vor folosi pentru produsele flexibile și portabile.

Acest tip de baterii se pot înnoda ca o sfoară obișnuită și datorită faptului că au fost create să utilizeze energie slabă nu se încălzesc deloc. Pe deasupra, datorită protecției împotriva apei, bateria poate fi folosită pe o mare varietate de gadget-uri portabile, de la design-uri în formă de lănțișor până la ceasuri inteligente. LG Chem va participa la InterBattery 2013, în cadrul căreia vor prezenta noua tehnologie utilizată la fabricarea bateriilor.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×