Noi imagini cu phabletul Nokia Lumia 1520 ajung pe web, acum si pe negru

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.229 ori
<b>Noi imagini cu phabletul Nokia Lumia 1520 ajung pe web, acum si pe negru</b>Au mai rămas fix 2 săptămâni până ce Nokia își va prezenta oficial primul său phablet, modelul Lumia 1520. între timp terminalul are parte de o nouă scăpare, care se soldează cu 2 imagini ajunse pe web, plus o captură de ecran. &nbsp; După...

Au mai rămas fix 2 săptămâni până ce Nokia își va prezenta oficial primul său phablet, modelul Lumia 1520. între timp terminalul are parte de o nouă scăpare, care se soldează cu 2 imagini ajunse pe web, plus o captură de ecran.

După cum știți, pe 22 octombrie, în Abu Dhabi, Nokia are pregătit un eveniment de anvergură, pentru lansarea acestui device, poate și a unei tablete Windows RT 8.1. în acest caz avem de-a face cu un phablet de 6 inch, cu procesor quad core Snapdragon și rezoluție Full HD, iar ca OS avem Windows Phone 8 GDR3.

Noi imagini cu phabletul Nokia Lumia 1520 ajung pe web, acum si pe negru

Din noile imagini s-ar părea că acest phablet nu e foarte gros, mai ales având în vedere mărimea sa totală. în zona din spate a lui Lumia 1520 se va află o cameră Pureview de 20 MP, cu design în stil Lumia 925 și lentila cu 6 elemente. Până acum acest Lumia a apărut pe web în negru, alb și roșu. Vom avea oare și clasică versiune galbenă disponibilă?

Nokia Lumia 1520

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×