Noi imagini cu phabletul Nokia Lumia 1520 ajung pe web, acum si pe negru

1.268 ori
<b>Noi imagini cu phabletul Nokia Lumia 1520 ajung pe web, acum si pe negru</b>Au mai rămas fix 2 săptămâni până ce Nokia își va prezenta oficial primul său phablet, modelul Lumia 1520. între timp terminalul are parte de o nouă scăpare, care se soldează cu 2 imagini ajunse pe web, plus o captură de ecran. &nbsp; După...

Au mai rămas fix 2 săptămâni până ce Nokia își va prezenta oficial primul său phablet, modelul Lumia 1520. între timp terminalul are parte de o nouă scăpare, care se soldează cu 2 imagini ajunse pe web, plus o captură de ecran.

După cum știți, pe 22 octombrie, în Abu Dhabi, Nokia are pregătit un eveniment de anvergură, pentru lansarea acestui device, poate și a unei tablete Windows RT 8.1. în acest caz avem de-a face cu un phablet de 6 inch, cu procesor quad core Snapdragon și rezoluție Full HD, iar ca OS avem Windows Phone 8 GDR3.

Noi imagini cu phabletul Nokia Lumia 1520 ajung pe web, acum si pe negru

Din noile imagini s-ar părea că acest phablet nu e foarte gros, mai ales având în vedere mărimea sa totală. în zona din spate a lui Lumia 1520 se va află o cameră Pureview de 20 MP, cu design în stil Lumia 925 și lentila cu 6 elemente. Până acum acest Lumia a apărut pe web în negru, alb și roșu. Vom avea oare și clasică versiune galbenă disponibilă?

Nokia Lumia 1520

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×