Reacțiile din blogosfera tech românească la lansarea noului iPad

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.596 ori
<b>Reacțiile din blogosfera tech românească la lansarea noului iPad</b>Lansarea lui iPad nu avea cum să nu fie un subiect pe blogurile cu tentă tech din țara noastră. Mai jos găsiți sumarizate o parte dintre ele. Mobilissimo.ro va oferit un feed în timp real a ceea ce s-a prezentat în San Francisco - SUA - aici....

Lansarea lui iPad nu avea cum să nu fie un subiect pe blogurile cu tentă tech din țara noastră. Mai jos găsiți sumarizate o parte dintre ele. Mobilissimo.ro va oferit un feed în timp real a ceea ce s-a prezentat în San Francisco - SUA - aici.

Impresiile sunt pozitive. Majoritatea se referă la procesorul cu grafică îmbunătățită, ecranul de 9.7 inch cu retina display, aplicațiile pe care Apple le-a pregătit pentru noul iPad, prețurile de comercializare, ș.a.m.d.

Radu Dumitru - nwradu.ro

Eu unul cred că noul iPad este nou doar pe jumătate pentru noi, cei din România. Nu vom putea folosi prea curând noile sale avantaje și cred că iPad 2 își păstrează încă valoarea, un upgrade la cea mai nouă generație nefiind o necesitate.

Dan Dragomir - computerblog.ro

Lansarea iPad a confirmat cam toate zvonurile despre tableta Apple. Noul iPad este dotat mult-zvonitul retina display. Rezoluția este 2048 x 1536 pixeli cu 264 ppi densitate mult peste Full HD și nu avem conținut creat la o astfel de rezoluție. Procesorul iPad este A5X, adică vechiul dual-core A5 dotat acum cu un cip grafic quad-core despre care Tim spune că este “de patru ori mai rapid ca Nvidia Tegra 3″.

Codrin Hosu - chip.ro

Noul iPad este cu foarte puțin mai gros decât precedentul iPad2 (smartcover-ul de până acum însă poate fi folosit în continuare) și oferă o autonomie, conform companiei Apple, de până la 10 ore. Producătorul american a mai adus la zi și camera posterioară a tabletei, care acum are 5 megapixeli și care dispune de un sistem optic mai bun.

Daniel Chetroni - devicer.ro

Cei de la Apple doresc sa isi consolideze numele tabletei in stilul catorva modele de autoturisme care poarta acelasi nume chiar si de cateva decenii, gen: VW Golf, Toyota Corola, Opel Corsa si exemplele pot continua. Oricum toti spuneam iPad si ne refeream la ultima generatie a ei iar daca faceam referire la o generatie mai veche (iPad 1) specificam ca este vorba de iPad 1.

Daniel Popescu - giz.ro

în privința conectivității se remarcă o noutate prin apariția tehnologiei 4G LTE, care este disponibilă în prezent doar în Statele Unite și care oferă viteze teoretice de până la 73 Mbps. în Europa, noul iPad va fi comercializat doar în versiune 3G, întrucât tehnologia 4G nu este disponibilă. La conexiunea de tip 3G cu viteze de până la 21 Mbps se adaugă Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 și port USB 2.0. Așa cum ne-a obișnuit, Apple nu oferă nici pe noul iPad slot pentru carduri microSD.

Adrian Boioglu - boio.ro

Dealerul oficial Apple in Romania a fost luat atit de tare prin surprindere incit nu are inca toate materialele gata. Pagina pentru iPad apare pe site-ul Apple.ro, dar nu este tradusa in limba romana (mda, stiu ca asta e de bine, probabil). Singura fraza tradusa este in subsol si spune:
“Unele caracteristici, aplicații și servicii nu sunt disponibile în toate regiunile”

Partea buna a acestui gest facut de Apple este ca marii speculanti de eMagazine online romanesti nu vor mai aduce iPad pe sub mana, la supra-pret si nu il vor mai vinde cu nesimtire. 

Sorin Rusi - laptopnews.ro 

Când nimeni nu se aștepta, Apple a dat un croșeu presei legat de numele noului device. 
A lansat noua tabletă iPad sub un nume simplu - The New iPad. 
Mi se pare fără inspirație, dar Apple ne surprinde mereu. Noi aveam o dilemă între iPad 3 si iPad HD 
și o să-mi mențin părerea că era mai indicată denumirea iPad HD, 
plus că noile specificații demonstrează acest lucru.
⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×