Realme va lansa și smartphone-ui 5G în acest an; Confirmarea vine de la CEO

504 ori
<b>Realme va lansa și smartphone-ui 5G în acest an; Confirmarea vine de la CEO</b>Printre brandurile din zona smartphone care ne pregătesc telefoane 5G în acest an se numără de astăzi și Realme. Acesta este un sub-brand al celor de la Oppo și anunțul cu privire la device-urile ce suportă noul

Printre brandurile din zona smartphone care ne pregătesc telefoane 5G în acest an se numără de astăzi și Realme. Acesta este un sub-brand al celor de la Oppo și anunțul cu privire la device-urile ce suportă noul standard de conectivitate vine direct din partea CEO-ului Realme și anume Madhav Sheth care a dezvăluit informația pe contul său personal de Twitter.

Acesta afirmă că și Realme va aduce pe piață telefoane 5G în 2019, probabil unele mai accesibile decât ce am văzut lansat până în momentul de față. Se speculează pe seama faptului că unul dintre aceste prime smartphone-uri 5G ar putea fi o variantă modificată de Oppo Realme X sau poate un Realme X Pro.

Apropo de Realme X, acesta este cel mai nou smartphone din portofoliul companiei - sosind cu ecran de 6.53 inch, procesor Snapdragon 710, 8 GB RAM și cameră duală de 48 + 5 mpx. Are și cameră selfie pop-up, iar prețul variantei cu 8 GB RAM este de doar 230 euro în China.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×