ZTE va lansa un smartphone 5G în cadrul târgului MWC 2019; Apar teasere oficiale

382 ori
<b>ZTE va lansa un smartphone 5G în cadrul târgului MWC 2019; Apar teasere oficiale</b>Pe lângă smartphone-ul flexibil Nubia Alpha ce ni se va înfășura la încheietura mâinii precum un smartwatch, cei de la ZTE vor aduce în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 și un prim smartphone 5G din portofoliu

Pe lângă smartphone-ul flexibil Nubia Alpha ce ni se va înfășura la încheietura mâinii precum un smartwatch, cei de la ZTE vor aduce în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 și un prim smartphone 5G din portofoliu. Acest device este confirmat astăzi prin intermediul unor materiale teaser oficiale și suntem informați că prezentarea sa va avea loc pe data de 25 februarie în cadrul unui eveniment special.

Teaser ZTE

Într-unul dintre aceste materiale vedem un device cu muchii generoase sus și jos ale panoului frontal, în vreme ce teaser-ul cu numărul 2 face aluzie la vitezele mari de download ce vor fi oferite de către standardul de conectivitate 5G. Probabil acest handset va opta pentru procesorul Snapdragon855 și modem Snapdragon X50 5G și pentru 8 sau 12 GB RAM.

Teaser ZTE

Așteptăm și un ecran cu decupaj în zona superioară, scanner de amprente în spate sau integrat în display și până la 128 GB spațiu de stocare flash. Posibil ca numele acestui handset să fie ZTE Axon 10 sau Axon 10 5G și ca la fața locului să vedem și noi terminale de buget din seria Blade lansate oficial. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×