Rebelii de la Nokia continuă! Telefonul Jolla cu Sailfish OS disponibil acum la preț de 399 euro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jolla 1.487 ori
<b>Rebelii de la Nokia continuă! Telefonul Jolla cu Sailfish OS disponibil acum la preț de 399 euro (Video)</b>Nostalgicii, rebelii sau pur și simplu cei ce țin cu dinții de ceea ce înseamnă Nokia cu adevărat se vor bucura să afle că miezul echipei din spatele proiectului Nokia N9 și MeeGo încă există. El a format compania Jolla, care a lansat primul...

Nostalgicii, rebelii sau pur și simplu cei ce țin cu dinții de ceea ce înseamnă Nokia cu adevărat se vor bucura să afle că miezul echipei din spatele proiectului Nokia N9 și MeeGo încă există. El a format compania Jolla, care a lansat primul său smartphone ieri.

E vorba despre telefonul pur și simplu numit Jolla și disponibil la prețul de 399 de euro. îl vedeți în acțiune mai jos, cu o interfață ce amintește ușor de MeeGo, cu un multitasking bine gândit, ce poate duce puțin cu gândul și la BlackBerry 10 OS. Dotările acestui handset includ un procesor Snapdragon dual core de 1.4 GHz, cu GPU Adreno 305 și 1 GB RAM.

Telefonul Jolla cu Sailfish OS

Terminalul include o cameră de 8 megapixeli, 16 GB memorie internă, iar ca OS avem Sailfish OS, care se bazează foarte mult pe gesturi și rulează aplicații Android. Sailfish OS oferă acces la 85.000 de aplicații Android prin magazinul Yandex, iar Nokia HERE Maps e preinstalat. Telefonul Jolla are 9 capace de culori diferite pentru a-i schimba lookul.

Jolla​

Jolla e disponibil în Finlanda deocamdată și va sosi în nu mai puțin de 135 de țări pe viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×