Recenzie Meizu M9 - clona iPhone 4 sau ceva mai mult?

1.768 ori
<b>Recenzie Meizu M9 - clona iPhone 4 sau ceva mai mult?</b>Lucrurile s-au schimbat de când Meizu a lansat telefonul M8, văzut drept o clonă de iPhone. Acum compania produce modele de sine stătătoare, care pot evita comparația cu terminalul Apple și se descurcă admirabil în teste. Este și cazul lui Meizu...

Lucrurile s-au schimbat de când Meizu a lansat telefonul M8, văzut drept o clonă de iPhone. Acum compania produce modele de sine stătătoare, care pot evita comparația cu terminalul Apple și se descurcă admirabil în teste. Este și cazul lui Meizu M9, care a trecut printr-o recenzie a vecinilor ruși de la Mobile Review.

Nu putem să nu observăm o ușoară asemănare cu Samsung Galaxy S II la designul frontal și evident obișnuita asemănare cu iPhone. Telefonul este fabricat din plastic mat, iar materialul este unul soft touch și cu aderență ridicată, deci nu veți scăpa acest terminal din mâna prea ușor. M9 măsoară 11.2 mm în grosime, cântărește 123 de grame, deci mai puțin cu 14 grame față de iPhone 4.

Ecranul noului model Meizu este un TFT LCD capacitiv multitouch, cu diagonală de 3.5 inchi și rezoluție de 960 x 64 pixeli. Display-ul se comportă admirabil, singura sa problema fiind unghiurile de vizualizare. Astfel, cu cea mai mică înclinare a smartphone-ului scade și vizibilitatea ecranului său. Un plus este faptul că utilizatorul poate vizualiza foarte ușor conținuturi în plină bătaie a soarelui.

Meizu M9

Acest terminal chinez vine cu o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și bliț, care oferă rezultate mulțumitoare, conform Mobile Review. Nivelul său este comparabil cu cel al lui HTC Desire, deci mediocru pentru vara lui 2011 și nu ar trebui să avem așteptări prea mari de la fotografiile sale. Bateria lui M9 este o unitate Li-Ion de 1370 mAh, care a oferit testerului în jur de 21-22 de ore de funcționare, cu 3-5 ore de muzică, pushmail activat cu 2 counturi, o oră de navigare pe web și câteva zeci de minute de convorbiri, deci o zi normală de utilizare.

Sub carcasa smartphone-ului se ascunde un procesor ARM Cortex A8 de 1 GHz, plus 512 MB RAM și 512 MB memorie internă. Mai multe detalii despre acest handset Android aflați din recenzia completă aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×