Noi detalii despre camera lui iPhone 5 - blițul dual LED confirmat de unii producători de componente

1.524 ori
<b>Noi detalii despre camera lui iPhone 5 - blițul dual LED confirmat de unii producători de componente</b>Câteva zvonuri despre iPhone 5 au tendința de a se repeta în ultima vreme, fie că e vorba de ecranul edge to edge, de procesorul dual core A5 sau de cameră de 8 megapixeli cu senzor Omnivision. Ei bine, de această dată avem informații și despre...

Câteva zvonuri despre iPhone 5 au tendința de a se repeta în ultima vreme, fie că e vorba de ecranul edge to edge, de procesorul dual core A5 sau de cameră de 8 megapixeli cu senzor Omnivision. Ei bine, de această dată avem informații și despre blițul noului venit.

Se pare că Apple ar fi redus numărul de comenzi pentru blițuri LED Lumiled provenite de la Philips, făcând trecerea la comenzi de blițuri LED, obținute de la companii din Taiwan. Acestea au negat însă oficial că produc blițuri dual LED, deși există zvonuri că următorul iPhone ar putea adopta o soluție de acest gen, pentru camera sa de 8 megapixeli.

Marii producători de telefoane, precum HTC sau Nokia au dovedit deja eficienta acestei tehnologii, care permite realizarea de fotografii cu luminozitate mai bune, cu reducerea efectului de ochi roșii și a umbrelor. Cu o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED, procesor dual core A5 și ecran edge to edge de 4 inchi, ce mai poate opri noul iPhone de la supremație?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×