Reclame Google, acum si in aplicatii iPhone

1.460 ori
<b>Reclame Google, acum si in aplicatii iPhone</b>Google este un brand cunoscut pentru interesul sau in advertising, astfel ca nu ne mira faptul ca gigantul motoarelor de cautare a implementat reclame in anumite aplicatii de pe iPhone. Spre exemplu, aplicatia care ofera recenzii ale restaurantelor,...

Google este un brand cunoscut pentru interesul sau in advertising, astfel ca nu ne mira faptul ca gigantul motoarelor de cautare a implementat reclame in anumite aplicatii de pe iPhone.

Spre exemplu, aplicatia care ofera recenzii ale restaurantelor, Urbanspoon si un soft numit Backgrounds se afla in teste chiar acum, verificand functionarea reclamelor Google. Nu stim exact cand va permite gigantul aparitia ad-urilor in orice aplicatie de pe iPhone, dar suntem siguri ca acest lucru se va intampla destul de curand.

E foarte posibil ca oferta sa fie extinsa si la alte softuri, cum ar fi cele de pe terminalele Android, sau pe cele Windows Mobile, desi Google si Microsoft nu se "iubesc" la fel de mult.

Via: [Ubergizmo.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×