Sony va cumpara partea celor de la Ericsson in cadrul Sony Ericsson

1.360 ori
<b>Sony va cumpara partea celor de la Ericsson in cadrul Sony Ericsson</b>Desi nimic nu e oficial inca, aflam ca Ericsson vrea sa incheie parteneriatul Sony Ericsson, lasandu-i pe cei de la Sony sa se descurce singuri in industria mobila, pe timp de criza. Manager-Magazin.de anunta ca Sony doreste sa cumpere actiunile celor de...

Desi nimic nu e oficial inca, aflam ca Ericsson vrea sa incheie parteneriatul Sony Ericsson, lasandu-i pe cei de la Sony sa se descurce singuri in industria mobila, pe timp de criza.

Manager-Magazin.de anunta ca Sony doreste sa cumpere actiunile celor de la Ericsson din cadrul companiei SE, desi va fi destul de greu de obtinut o suma rezonabila pentru aceasta tranzactie, in aceste vremuri tulburi. Nu este clar ce se va intampla cu brandul Sony Ericsson, in cazul in care Ericsson decide sa paraseasca alianta si sa isi vanda actiunile celor de la Sony.

Totusi, daca aceasta mutare va duce la realizarea unor telefoane mai bune, nu ii putem invinui pe cei de la Ericsson pentru decizia lor. Mutarea ar veni pe fondul pierderilor de profit si cota de piata, suferite de Sony Ericsson in ultima vreme, astfel ca se simte nevoia unei schimbari majore.

Via: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×