Reclame la Windows Mobile 7 apar acum in rezultatele de cautare Google; Urmeaza prezentarea oficiala la MWC?

1.016 ori
<b>Reclame la Windows Mobile 7 apar acum in rezultatele de cautare Google; Urmeaza prezentarea oficiala la MWC?</b>Devine tot mai clar faptul ca Microsoft va prezenta noul sau OS Windows Mobile 7 saptamana viitoare la Mobile World Congress 2010. In cazul in care aveati indoieli, iata o dovada in plus, acum ca rezultatele cautarilor Google afiseaza si reclame AdWords...

Devine tot mai clar faptul ca Microsoft va prezenta noul sau OS Windows Mobile 7 saptamana viitoare la Mobile World Congress 2010. In cazul in care aveati indoieli, iata o dovada in plus, acum ca rezultatele cautarilor Google afiseaza si reclame AdWords la noua platforma.

Descoperita de Rafael Rivera si subliniata de cei de la windowsphonethoughts.com, aceasta informatie trebuie completata cu faptul ca reclama mentioneaza si serviciul MyPhone, prezent si in noul OS. Aceasta functie va permite sincronizarea si managementul de la distanta al contactelor si calendarului telefonului.

Acelasi sistem de backup permite si salvarea imaginilor, contactelor si mesajelor text, dar si abilitatea de a localiza si sterge datele de pe telefoanele pierdute. Aflam si ca site-ul MobileTechWorld a descoperit un anunt pentru un job ce indica lansarea lui My Phone 2.0, cu noi functii integrate. Sa ne asteptam la o prezentare a lui WM7 si a lui My Phone saptamana viitoare in Barcelona?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×