HTC Legend, prezent deja pe site-ul unui retailer olandez

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.378 ori
<b>HTC Legend, prezent deja pe site-ul unui retailer olandez</b>Desi HTC Legend nu a fost inca anuntat oficial de catre producatorul taiwanez, asta nu inseamna ca unii retaileri nu il includ deja in oferta lor. Este si cazul celor de la KPN, retailer olandez care ofera deja handsetul, dupa cum puteti vedea mai jos. In...

Desi HTC Legend nu a fost inca anuntat oficial de catre producatorul taiwanez, asta nu inseamna ca unii retaileri nu il includ deja in oferta lor. Este si cazul celor de la KPN, retailer olandez care ofera deja handsetul, dupa cum puteti vedea mai jos.

In ciuda faptului ca imaginea este de mici dimensiuni, lucrurile sunt foarte clare: produsul este unul oficial, iar imaginea cu smartphone-ul este autentica si credibila. Informatia soseste la doar o zi dupa ce aflam specificatiile finale ale terminalului, care includeau un display de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli, 512 MB memorie interna si 256 MB RAM.

Evident, handsetul vine si cu GPS, WiFi si radio FM, iar carcasa sa este acoperita cu un strat de aluminiu. Aceeasi oferta a retailerului KPN include si super smartphone-ul Nokia N900 si primul terminal Android Sony Ericsson, XPERIA X10. Daca ar fi sa alegeti, pe care dintre acestea le-ati prefera?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×