Recognizr, o aplicatie de recunoastere faciala si augmented reality (Video)

1.959 ori
<b>Recognizr, o aplicatie de recunoastere faciala si augmented reality (Video)</b>Compania The Astonishing Tribe a creat o noua aplicatie bazata pe conceptul augmented reality, pe numele sau Recognizr. Aceasta permite unui handset sa recunoasca o persoana dintr-o fotografie si sa o asocieze conturilor sale de Facebook, Yahoo si alte...

Compania The Astonishing Tribe a creat o noua aplicatie bazata pe conceptul augmented reality, pe numele sau Recognizr. Aceasta permite unui handset sa recunoasca o persoana dintr-o fotografie si sa o asocieze conturilor sale de Facebook, Yahoo si alte servicii de social networking.

Practic, dupa ce veti fotografia o persoana pe care o cunoasteti, telefonul va afisa imediat numele sau, adresa de email, numarul de telefon si contul de Facebook, prin intermediul recunoasterii faciale. Softul Recognizr a fost prezentat la MWC 2010, in Barcelona, saptamana trecuta, iar noi il putem vedea in actiune in clipul de mai jos.

Dan Gärdenfors, sef al sectiunii User Experience de la The Astonishing Tribe a afirmat ca aceasta firma va lansa aplicatia prin Android Market. Softul va sosi in varianta comerciala in urmatoarele luni si suntem siguri ca il vom regasi si pe iPhone la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×