Ghiceste bloggerul si castiga un telefon LG Android GW620

1.884 ori
<b>Ghiceste bloggerul si castiga un telefon LG Android GW620</b>Aflam cu cateva zile in urma ca LG va oferi unui blogger roman spre teste handsetul LG GW620, primul telefon Android produs de aceasta companie. Iata ca norocosul a fost selectat, iar LG si Orange va ofera acum sansa de a participa la un concurs ce...

Aflam cu cateva zile in urma ca LG va oferi unui blogger roman spre teste handsetul LG GW620, primul telefon Android produs de aceasta companie. Iata ca norocosul a fost selectat, iar LG si Orange va ofera acum sansa de a participa la un concurs ce implica descoperirea bloggerului misterios. Premiul acestei provocari este un handset LG GW620, iar el va fi acordat prin tragere la sorti.

Cunoscut deocamdata drept Mr Blogger, misteriosul personaj va testa telefonul timp de 10 de zile, incepand din data de 24 februarie si va posta indicii despre identitatea sa in sectiunea Concurs din site-ul LGAndroid. Daca doriti sa participati la concurs, trebuie doar sa scrieti pe blogul dumneavoastra, pe contul de Twitter sau pe pagina de Facebook a celor de la LG despre ce blogger este vorba, si cum v-ati dat seama de identitatea sa.

Pentru a participa va trebui sa includeti in mesaj un link spre www.LGAndroid.ro, iar pe Twitter hash-tag-ul #LGAndroid. Puteti participa zilnic prin toate cele 3 metode enumerate, deci aveti 30 de sanse de participare, presupunand ca ati ghicit bloggerul in cauza. Pe 8 martie va avea loc o tragere la sorti dintre cei care au ghicit bloggerul, pentru a se acorda premiul.

Mai multe detalii despre concurs descoperiti aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×