Xiaomi Redmi Note 8 este surprins în fotografii hands-on; Păstrează jack-ul audio și are cameră foto triplă

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.476 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 8 este surprins în fotografii hands-on; Păstrează jack-ul audio și are cameră foto triplă</b>Ultimele zile ne-au adus și primele scăpări pentru seria de terminale Redmi Note 8, fiind vorba atât despre specificații, dar și despre fotografii reale dezvăluite de către certificări TENAA, ba chiar și randări

Ultimele zile ne-au adus și primele scăpări pentru seria de terminale Redmi Note 8, fiind vorba atât despre specificații, dar și despre fotografii reale dezvăluite de către certificări TENAA, ba chiar și randări. Acum la început de săptămână bifăm apariția unui nou leak ce constă în fotografii hands-on de această dată, materiale ce ne permit să admirăm device-ul doar din lateral pentru moment. 

Redmi Note 8

În prima fotografie putem vedea zona din spate acolo unde se remarcă un setup de 3 sau 4 camere foto, fiind neclar dacă sub degetul persoanei din imagine se mai ascunde un al 4-lea senzor foto sau doar bliț-ul LED. Nici zvonurile apărute în ultima vreme nu ne-au confirmat clar dacă este vorba despre o cameră triplă sau cvadruplă în spate, astfel că trebuie să mai așteptăm leak-uri pentru a ne convinge.

Redmi Note 8

Telefonul pare a sosi într-o carcasă cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă glossy, look-ul premium fiind bifat aici. În imaginea cu numărul 2 avem o privire asupra zonei inferioare acolo unde se poate observa jack-ul audio 3.5 mm, portul USB Type-C, grila pentru difuzor și cea pentru microfon. Ca dotări așteptăm să vedem aici un ecran de 6+ inch cu rezoluție FHD+, până la 6 GB RAM și probabil un procesor Snapdragon 7xx.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×