Motorola One Action prezentat în noi randări; Vedem variantele pe alb și albastru

882 ori
<b>Motorola One Action prezentat în noi randări; Vedem variantele pe alb și albastru</b>Și cei de la Motorola pregătesc lansarea unui nou smartphone în perioada următoare, fiind vorba despre Motorola One Action după cum indică și titlul postării de față. După ce am văzut varianta "Denim Gray" într-o randare

Și cei de la Motorola pregătesc lansarea unui nou smartphone în perioada următoare, fiind vorba despre Motorola One Action după cum indică și titlul postării de față. După ce am văzut varianta "Denim Gray" într-o randare și am aflat o parte dintre dotările sale hardware, iată că astăzi telefonul se afișează într-o imagine proaspătă în care sunt prezentate unul lângă altul modelele pe albastru și alb.

Motorola One Vision

Acest viitor smartphone ar avea un panou spate din policarbonat lucios care face o treabă bună din a copia sticla, cel puțin privind aceste imagini. Avem o cameră foto triplă în spate însoțită de un bliț LED și central vedem scanner-ul de amprente camuflat în logo-ul Motorola - abordare pe care am mai întâlnit-o și pe alte telefoane ale companiei anterior lansate.

În zona frontală descoperim un ecran de 6.3 inch cu rezoluție FHD+ și decupaj bulină sus unde se află o cameră selfie de 12.6 megapixeli. Motorola One Action va avea un procesor Exynos 9609 la interior, baterie de 3500 mAh și în spate o cameră foto triplă cu senzor principal de 12.6 mpx, senzor secundar de 12.6 mpx pentru captura ultra-wide la 117 grade și un al treilea senzor a cărui rezoluție și funcționalitate încă nu este cunoscută.

Vor exista configurații cu 3 GB RAM + 32 GB stocare, 4 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 128 GB stocare. Din fabrică va rula Android 9.0 Pie și platforma Android One. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×