Remix OS aduce multitaskingul său de pe Android şi pe tabletele cu Windows; Varianta 2.0 gata de lansare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Remix OS 611 ori
<b>Remix OS aduce multitaskingul său de pe Android şi pe tabletele cu Windows; Varianta 2.0 gata de lansare (Video)</b>Am avut ocazia să iau contact cu Remix OS &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni, pe măsură ce am testat tableta Cube i7 Remix, ce vine cu această platformă. OS-ul e bazat pe Android, dar aduce mai degrabă cu un release pentru desktop, av&acirc;nd...

Am avut ocazia să iau contact cu Remix OS în ultimele săptămâni, pe măsură ce am testat tableta Cube i7 Remix, ce vine cu această platformă. OS-ul e bazat pe Android, dar aduce mai degrabă cu un release pentru desktop, având în vedere includerea unui taskbar şi a ferestrelor redimensionabile. Azi aflăm că Remix va sosi şi pe tabletele cu Windows.

Pe Cube i7 Remix am testat Remix OS 1.0, dar până la final de lună va sosi şi Remix OS 2.0, se pare. Acest OS oferă un multitasking mai bun decât cel standard pe Android, permiţându-ne să alternăm între aplicaţiile aflate în taskbar, dar şi să redimensionăm ferestre şi să rulăm aplicaţii simultan în ferestre mai mici.

Jide e compania din spatele acestui software, ea fiind responsabilă şi cu o clonă de tableta Surface, destul de reuşită de altfel. Remix OS este bazat pe proiectul Android x86 şi vine ca download gratuit pe terminalele compatibile. În următoarele săptămâni Remix OS 2.0 va putea fi descărcat la rândul său gratuit şi apoi copiat pe un flash drive, ce poate fi conectat fără probleme la o tabletă cu Windows spre exemplu.

Interfaţa sa e curată, minimalista şi bine organizată şi suporta şi gesturi, precum un swipe din dreapta care activează o zonă de notificări. De remarcat şi că Remix performeaza mai bine în benchmarkurile Jide faţă de alte platforme, chiar de 3 ori mai bine decât alte OS-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×