Apple ar lucra la căşti fără fir Beats, cu o carcasă specială pentru încărcare; Ar putea sosi cu iPhone 7

879 ori
<b>Apple ar lucra la căşti fără fir Beats, cu o carcasă specială pentru încărcare; Ar putea sosi cu iPhone 7</b>Achiziţia Beats de către Apple &icirc;n 2014 a făcut furori şi de atunci tot aşteptăm un produs hardware co-branduit de cele două companii. Ei bine, se pare că Apple lucrează la un set de căşti fără fir Beats, ce ar putea sosi &icirc;n...

Achiziţia Beats de către Apple în 2014 a făcut furori şi de atunci tot aşteptăm un produs hardware co-branduit de cele două companii. Ei bine, se pare că Apple lucrează la un set de căşti fără fir Beats, ce ar putea sosi în acelaşi timp cu iPhone 7.

Surse apropiate de proiect afirmă că noul set de căşti aduce cu cel Motorola Hint, pe care îl puteţi vedea în imaginea de mai sus. Accesoriul va include un sistem de anulare a zgomotului de fond, bazat pe microfoane, va putea prelua apeluri telefonice şi chiar permite comunicarea cu Siri. Apple va crea şi diferite terminaţii cauciucate (sau din alt material), pentru diferite mărimi de urechi ale utilizatorilor.

Compania a înregistrat recent trademark-ul AirPods, care ar putea fi folosit pentru acest produs. Zvonurile se aliniază perfect cu cele ce afirmă că iPhone 7 ar urma să nu aibă jack audio şi să necesite conectarea căştilor fie prin port Lightning, fie via Bluetooth. Va fi interesant modul cum se vor alimenta noile căşti Beats.

Ele vor veni cu o carcasă specială, care are şi rol de baterie reîncărcabilă, ce le alimentează atunci când nu le folosim. Carcasa cu baterie e deja un concept familiar, existând un astfel de accesoriu pentru iPhone 6. Vom afla mai multe la toamnă, dar şansele sunt mari ca AirPods să fie reale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×