Ren Zhengfei, fondatorul Huawei este de părere că SUA își va înăspri atacul asupra companiei sale

1.880 ori
<b>Ren Zhengfei, fondatorul Huawei este de părere că SUA își va înăspri atacul asupra companiei sale</b>Cu toate că în ultima săptămână SUA și China au ajuns la o înțelegere cu privire la comerțul de bunuri și servicii, acest acord Phase 1 nu include și Huawei, iar din detaliile dezvăluite online se pare

Cu toate că în ultima săptămână SUA și China au ajuns la o înțelegere cu privire la comerțul de bunuri și servicii, acest acord Phase 1 nu include și Huawei, iar din detaliile dezvăluite online se pare că situația companiei chineze va fi tratată separat ca o problemă ce amenință siguranța națională.

Acum, nimeni altul decât Ren Zhengfei, fondatorul Huawei este de părere că SUA își va înăspri atacul asupra companiei sale în perioada următoare. Declarația sa a venit în cadrul Formului Economic Global din Elveția și în ciuda acestei situații ce nu va putea fi evitată, oficialul companiei chineze spune că impactul asupra business-ului Huawei nu va fi atât de însemnat. 

"Anul acesta suntem siguri că vom putea supraviețui atacurilor ulterioare ale SUA, ca urmare a experienței adunate în 2019 și echipei ce a fost acum consolidată. 

După cum afirmă în citatul de mai sus, Ren Zhengfei nu se teme de viitoarele atacuri ale SUA, asta pentru că a adunat suficientă experiență anul trecut pentru a știi cum să se descurce în asemenea situații și de asemenea a consolidat echipa sa. Mai aflăm și faptul că înainte ca interdicția de acces la lanțul de distribuție din SUA să sosească, Huawei a cheltuit miliarde de dolari în "Planul B" ce a constat în aprovizionarea cu materiale și componente.

În cazul în care vă întrebați dacă lucrurile pot deveni mai problematice pentru Huawei, ei bine da, se poate întâmpla și asta. În momentul de față compania chineză poate achiziționa componentele și software-ul dorit prin intermediul companiilor străine, atât timp cât componentele includ mai puțin de 25% materie primă din SUA.

Mai nou, Departamentul de Comerț SUA ia în considerare posibilitatea de a reduce acest prag la 10% ceea ce ar aduce noi prejudicii celor de la Huawei. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×