Retailerul de accesorii MobileFun confirmă design-ul lui iPhone 8; carcase marca Olixar ajung la vânzare!

1.416 ori
<b>Retailerul de accesorii MobileFun confirmă design-ul lui iPhone 8; carcase marca Olixar ajung la vânzare!</b>În ultima vreme am văzut randări și concepte pentru iPhone 8 ce dezvăluiau prezența unui design cu display edge-to-edge și a unei frunți în partea de sus unde avem senzorii, camera selfie și earpiece-ul - design care astăzi este confirmat de către

iPhone 8 este telefonul care are parte zilnic de măcar o scăpare și ziua de astăzi nu face excepție. Descoperim prin intermediul publicației Forbes.com noi detalii despre acest terminal aniversal pe care Apple urmează a-l lansa în toamnă. Aflăm că retailerul de accesorii MobileFun a contactat pe unul dintre redactorii publicației aici menționată, cu scopul de a oferi informații referitoare la noul handset cu iOS.

Carcasa iPhone 8

Retailerul de aici este același care a dezvăluit în iunie 2016 design-ul lui iPhone 7 și în ianuarie 2017 pe cel al smartphone-ului Samsung Galaxy S8, așa că are un istoric credibil. Acum, magazinul tocmai ce a listat la vânzare primele accesorii "oficiale" ce provin din partea producătorului Olixar - un nume pe care cu siguranță l-ați mai auzit până acum.

Carcasa iPhone 8

Există o serie de astfel de carcase ce au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 9.99 și 24.99 lire, accesorii care vin să protejeze telefonul sau să îi aducă un plus la capitolul personalitate. În imaginile dezvăluite aici remarcăm display-ul edge-to-edge cu acea frunte unde avem senzorii, camera selfie și earpiece-ul, dar și camera duală de pe spate plasată vertical și însoțită de un bliț LED în centru.

Se menționează că telefonul va oferi un display de 5.8 inch și că nu vom avea parte de un buton home - poate un indiciu cu privire la faptul că scanner-ul de amprente va fi integrat în display. Se va păstra și portul Lightning și cei care sperau la o revenire a jack-ului audio trebuie să știe că acest lucru nu se va întâmpla.

Prețul va fi unul cu adevărat piperat, cu șanse mari de a fi cel mai scump iPhone din istorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×