Şeful Samsung Mobile confirmă dată de lansare a lui Galaxy Note 8; Vine în magazine la toamnă!

1.805 ori
<b>Şeful Samsung Mobile confirmă dată de lansare a lui Galaxy Note 8; Vine în magazine la toamnă!</b>Foarte multe surse online au scris că Samsung Galaxy Note 8 ar fi gata pentru debut luna viitoare, data de 23 august fiind preferată pentru evenimentul de la New York. Azi avem un soi de clarificare, pentru că şeful Samsung Mobile a acordat un interviu..

Foarte multe surse online au scris că Samsung Galaxy Note 8 ar fi gata pentru debut luna viitoare, data de 23 august fiind preferată pentru evenimentul de la New York. Azi avem un soi de clarificare, pentru că şeful Samsung Mobile a acordat un interviu şi a detaliat lucrurile.

Era şi teoria unui debut la IFA 2017 în Berlin, între finalul lui august şi începutul lunii septembrie. Aflăm totuşi de la oficialul DJ Koh faptul că Galaxy Note 8 va fi anunţat la finalul lunii august, sau ca să îi redăm spusele exact "până la finalul lunii august". Stă deci teoretic în picioare data de 23... Trebuie spus totuşi că primul val de lansări în magazine are loc la început de septembrie, iar celelalte pieţe primesc telefonul în octombrie.

Aflăm totuşi de la oficialul DJ Koh faptul că Galaxy Note 8 va fi anunţat la finalul lunii august, sau ca să îi redăm spusele exact "până la finalul lunii august".

Koh şi alţi oficiali Samsung s-au aflat în Taiwan în ultima săptămână pentru a se întâlni cu oficiali din zona telecom. Reprezentanţii Samsung au declarat că peste 2.3 milioane de modele Note au fost vândute în Taiwan din 2011 până acum. Revenind la Note 8, nu avem nici preţ, nici un loc pentru debutul sau, dar rămânem la variantele New York sau Berlin.

Din ce am înţeles terminalul ar trebui să coste peste 1000 de euro şi ar trebui să aducă o cameră duala, S Pen de generaţie nouă şi un Infinity Display a la Galaxy S8. Între timp Samsung şi-a reafirmat suportul pentru dezvoltarea tehnologiei 5G, în parteneriat cu firmele taiwaneze. Ni s-a promis o lansare comercială a reţelei 5G în Coreea de Sud în 2020 sau chiar 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×