Review huse Sony Xperia Z3 + Concurs (Mobiledirect.ro): accesorii Rock și Nillkin (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 3.633 ori
<b>Review huse Sony Xperia Z3 + Concurs (Mobiledirect.ro): accesorii Rock și Nillkin (Video)</b>​ Iată-ne cu o nouă recenzie de huse pentru un smartphone high end, de această dată accesorii pentru Sony Xperia Z3. Husele sunt primite de la Mobiledirect.ro și le puteți câștiga la un concurs detaliat mai jos. După ce am realizat un...

​

Iată-ne cu o nouă recenzie de huse pentru un smartphone high end, de această dată accesorii pentru Sony Xperia Z3. Husele sunt primite de la Mobiledirect.ro și le puteți câștiga la un concurs detaliat mai jos. După ce am realizat un review similar pentru huse de Note 4, e momentul să vedem cum arăta și produse de protectie si infrumusetare pentru Xperia Z3.

1. Husa Sony Xperia Z3: Rock Ultraslim Book Type Albă

Husa Sony Xperia Z3: Rock Ultraslim Book Type Albă

Avem 2 huse ultraslim book type albe marca Rock, care costă 47.99 lei și care aduc un design minimalist. Acest accesoriu aduce un spate din plastic mat și o construcție solidă. El protejează spatele terminalului, ecranul, zonele laterale și colțurile, adăugând și 4 mm la grosimea device-ului. Husa este comodă, are garanție pe 1 an și are decupaj pentru camera și porturi.

Acest Book Type este fabricat din piele ecologică de calitate și se clipseaza ușor pe Xperia Z3. îi acordăm nota 9 din 10.

2. Husa Sony Xperia Z3 Nillkin Frosted Shield Champagne

Husa Sony Xperia Z3 Nillkin Frosted Shield Champagne

Acest accesoriu vine la pachet cu o folie de protecție și costă 39.99 lei. Husa este ultraslim și ultra ușoară, iar ea include în pachet și acea folie pentru ecran pe care o vedeți în video review. Aveți acces la toate porturile cu acest produs și husa aduce o textură anti amprente, plus se clipseaza ușor pe corpul terminalului. Aderenta este bună și avem un spate cu textură punctată și un feeling plăcut.

Pentru elegantă, aderenta și look nota este 9.5.

3. Husa Sony Xperia Z3 Nillkin Sparkle Book (Negru)

Husa Sony Xperia Z3 Nillkin Sparkle Book (Negru)

La prețul de 47.99 am testat husa Sony Xperia Z3 Nillkin de tip Sparkle Book, în versiunea neagră. Ea vine cu design minimalist, garanție pe 1 an și este o husă subțire din piele ecologică, care se clipseaza pe telefon foarte ușor. Ea protejează ecranul telefonului, spatele său, zonele laterale și colțurile. Nillkin Sparkle Book adaugă 4 mm la grosime aacestui device și are decupaje speciale pentru porturi.

Accesoriul are o textură plăcută, dar mecanismul din zona de clipsare e destul de rigid. Aderenta este bună și avem și orificii pentru difuzoarele stereo. Remarcăm și "sclipiciul" aplicat pe carcasă, pentru un plus de feminitate și acordăm nota de 8.2 din 10.

Iată și cum puteți intra în posesia huselor de la Mobiledirect.ro, urmând următoarele reguli pentru concurs:

  • Like la pagina de Facebook Mobiledirect.ro
  • Vizitați site-ul Mobiledirect.ro
  • Postați comentariu la articolul de review huse cu răspuns la întrebarea: "Preferați o husă cu look masiv dar protecție bună a telefonului sau una arătoasă care nu apară telefonul la fel de bine?"
  • Partajați recenzia pe contul personal de Facebook

Cele 4 capturi vor fi trimise pe mail la [email protected], cu subiect "Concurs Huse Sony Xperia Z3", plus nume real, număr de telefon și adresa, iar tragerea la sorți prin random.org o vom publica pe data de 19 decembrie la ora 21. Baftă!

Prezentare huse Sony Xperia Z3

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×