Review Nokia Lumia 800 la CNN sau mai bine zis "dacă nu te pricepi nu te băga"

1.590 ori
<b>Review Nokia Lumia 800 la CNN sau mai bine zis "dacă nu te pricepi nu te băga"</b>Sunt perfect de acord cu cei de la mynokiablog când afirmă că o persoană nespecializată pe tehnologie s-a apucat de review-uri la CNN. Din păcate victima a fost chiar Nokia Lumia 800, care a picat pe mâna presupușilor revieweri, care au avut...

Sunt perfect de acord cu cei de la mynokiablog când afirmă că o persoană nespecializată pe tehnologie s-a apucat de review-uri la CNN. Din păcate victima a fost chiar Nokia Lumia 800, care a picat pe mâna presupușilor revieweri, care au avut concluzii cam dure cu privire la acest model.

Recenzia este în principal critică și amintește de aspecte care unui cumpărător nu i se par prea relevante. Spre exemplu, cui îi pasă dacă unui reviewer se pare că materialul policarbonat al carcasei pare o combinație între plastic și metal? Aceeași persoană neexperimentată de la CNN afirma că datorită lui Zune nu mai avem nevoie de un iPod acum, dar și că este indusă în eroare de faptul că are la dispoziție 3 aplicații pentru hărți, două pentru descărcat aplicații și două pentru muzică.

în plus, CNN afirmă că Symbian este învechit și depășit, regretă faptul că bateria nu poate fi înlăturată și critică volumul difuzorului mono. Sincer, ultimul aspect m-a deranjat și pe mine la Nokia N9, dar trecem peste asta. Problema celor de la mynokiablog (și a mea) nu este faptul că reviewerii de la CNN critică telefonul, ci abordarea acestora. Practic nu ni se spune nimic nou și sunt criticate nimicuri. Pe când și o recenzie profesionistă de la Engadget sau... cu modestie Mobilissimo.ro?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×