Bateria Li-Ion cu săptămâni de funcționare e acum posibilă, datorită unei noi tehnologii

2.018 ori
<b>Bateria Li-Ion cu săptămâni de funcționare e acum posibilă, datorită unei noi tehnologii</b>Cum vă sună o baterie de smartphone care să țină o săptămână? Dar două? Ei bine, acest lucru este posibil acum, prin intermediul unei noi tehnologii care oferă până la de 10 ori mai multă durata de funcționare a unei baterii și o...

Cum vă sună o baterie de smartphone care să țină o săptămână? Dar două? Ei bine, acest lucru este posibil acum, prin intermediul unei noi tehnologii care oferă până la de 10 ori mai multă durata de funcționare a unei baterii și o încărcare mai rapidă.

Cercetătorii de la Universitatea Northwestern sunt responsabili cu această descoperire, ce implică un nou electrod Li-Ion care va păstra energia de la o încărcare de 10 ori mai mult timp decât bateriile actuale. Mai aflăm că și după 150 de încărcări, echivalentul a unui an de utilizare, bateria va fi de 5 ori mai eficientă decât cele de pe piață la ora actuală.

La ora actuală găsim in magazine telefoane cu funcții impresionante, dar care sacrifică din viața bateriei, care uneori ajunge la doar 6-7 ore pe zi și asta dacă avem noroc. Spre exemplu Galaxy Note, a cărui recenzie o vedeți aici are o baterie ce rezista aproximativ 12 ore, insuficient pentru o experiență completă de utilizare timp de o zi. Așteptăm cu brațele deschise noile baterii și nu pot decât să mă întreb care va fi prima companie care va profita de inovație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×