Samsung Galaxy Nexus versus iPhone 4S În viziunea T3 (Video)

2.428 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus versus iPhone 4S În viziunea T3 (Video)</b>Britanicii de la T3 au pus la duel cele două telefoane cele mai populare ale acestui an: Samsung Galaxy Nexus și iPhone 4S. Ambele sunt terminale dual core (CPU de 1.2GHz versus 800 MHz pe iPhone 4S), modele cu pretenții la titlul de "telefonul anului"...

Britanicii de la T3 au pus la duel cele două telefoane cele mai populare ale acestui an: Samsung Galaxy Nexus și iPhone 4S. Ambele sunt terminale dual core (CPU de 1.2GHz versus 800 MHz pe iPhone 4S), modele cu pretenții la titlul de "telefonul anului" și cu mari așteptări de la producătorii lor. Să vedem cum se compară cele două handseturi:

La prima vedere, Samsung Galaxy Nexus câștiga acest duel, dispunând de un ecran superior, un Super AMOLED HD de 4.65 inchi, care se confruntă cu deja obisnutul Retina Display de 3.5 inchi. La capitolul camera iPhone 4S are un avantaj, oferind un senzor de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p HD, versus cel de 5 megapixeli, cu suport pentru același tip de captură. Evident, megapixelii sunt irelevanți în ziua de azi, dar am văzut pe YouTube capturi realizate cu un Galaxy Nexus și pe cele realizate cu noul iPhone 4S și balanța înclină clar către Apple.

Lista de avantaje continua totuși pentru Galaxy Nexus, care vine cu NFC, spre deosebire de noul iPhone, plus suport HSDPA+, atingând viteze mai mari decât handsetul Apple, 1GB RAM față de cei 512MB de pe 4S și o baterie superioară, de 1750 mAh, versus cea de 1420 mAh cu deja faimoasele sale probleme. Noul Nexus triumfa la grosime și greutate, măsurând 8.94 mm în grosime și cântărind doar 135 de grame, versus 9.33 mm și 140 de grame.

Vouă care vi se pare un telefon mai bun?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×