Revoluția Prețurilor eMAG începe mâine, 22 septembrie; tableta Asus Transformer Book va costa 999 lei

1.994 ori
<b>Revoluția Prețurilor eMAG începe mâine, 22 septembrie; tableta Asus Transformer Book va costa 999 lei</b>&Icirc;n cazul &icirc;n care aveți pe listă un smartphone sau o tabletă de achiziționat, astăzi primiți o veste numai bună. Mai precis, &icirc;ncep&acirc;nd de m&acirc;ine 22 septembrie, și p&acirc;nă pe 24 septembrie, cei de la eMAG ne aduc...

În cazul în care aveți pe listă un smartphone sau o tabletă de achiziționat, astăzi primiți o veste numai bună. Mai precis, începând de mâine 22 septembrie, și până pe 24 septembrie, cei de la eMAG ne aduc campania de reduceri intitulată Revoluția Prețurilor, eveniment ce ne promite discount-uri de până la 50%.

Ca un preview al reducerilor ce ni se pregătesc, eMAG ne prezintă o tabletă ce mâine va avea parte de un preț special. Este vorba despre Asus Transformer Book, o tabletă 2 în 1 ce vine cu display de 10.1 inch, 2 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare, procesor intel Atom Z3740 și Windows 8.1 ca sistem de operare.

Asus Transformer Book va costa 999 lei

Acest model va beneficia de o reducere de 479 lei, noul preț fiind acum - 999 lei. Atât tableta de mai sus, cât și alte produse cu prețuri interesante, vor putea fi regăsite mâine dimineață pe site-ul eMAG.ro. Pentru a prinde cât mai repede produsele dorite, vă recomandă crearea unui cont sau login-ul în acesta, chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×