RIM lanseaza BlackBerry 8820 dual-mode

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.637 ori

Producatorul celebrului terminal BlackBerry, Research in Motion Limited a anuntat un nou model de smartphone ieri. Noul BlackBerry 8820 va opera atat in retele standard, cat si WiFi. BlackBerry 8820, dupa cum este cunoscut noul terminal, va fi disponibil...

Producatorul celebrului terminal BlackBerry, Research in Motion Limited a anuntat un nou model de smartphone ieri. Noul BlackBerry 8820 va opera atat in retele standard, cat si WiFi.

BlackBerry 8820

BlackBerry 8820, dupa cum este cunoscut noul terminal, va fi disponibil prin intermediul operatorului AT&T in SUA, la finalul verii. Noul smartphone, ca si predecesorii sai, include imbunatatiri semnificative ale media playerului, conform reprezentatilor companiei RIM. Producatorul incearca sa isi mareasca segmentul de piata pentru smartphone-uri, dotandu-le cu feature-uri multimedia cum ar fi playere de muzica si video si camere performante.

Desi BlackBerry a devenit terminalul reprezentativ pentru politicieni, avocati si alte persoane sus-puse, modelele seriei nu au inregistrat inca un succes rasunator in randul clientilor de rand. Apple a realizat potentialul acestor smartphone-uri si a lansat iPhone, ceea ce i-a facut pe unii analisti sa prevada decaderea lui BlackBerry. Cu toate acestea, viitorul RIM pare destul de roz, cu noua serie de terminale gata de lansare si o crestere a actiunilor cu peste 4 dolari.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×