RIM lansează BlackBerry Mobile Fusion, software web pentru administrarea rețelelor enterprise

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 777 ori
<b>RIM lansează BlackBerry Mobile Fusion, software web pentru administrarea rețelelor enterprise</b>Research în Motion a lăsat în urmă rezultatele financiare dezastruoase anunțate săptămâna trecută și a anunțat un nou produs software: BlackBerry Mobile Fusion. Acesta este un software web care le permite administratorilor de rețea să...

Research în Motion a lăsat în urmă rezultatele financiare dezastruoase anunțate săptămâna trecută și a anunțat un nou produs software: BlackBerry Mobile Fusion. Acesta este un software web care le permite administratorilor de rețea să organizeze tabletele PlayBook, terminalele Android, iPhone și BlackBerry într-o singură interfața unificată.

Softul oferă suport pentru multiple terminale per utilizator, administrare de aplicații și software, administrarea conectivității (WiFi, VPN, certificate) și dispune de o consolă centralizată web-based. Există și funcții de securitate și protecție pentru terminale pierdute sau furate (blocare, control de la distanță sau ștergere), plus administrare de grupuri de utilizatori și configurare. Blackberry Mobile Fusion este disponibil pentru descărcare pe site-ul RIM.

Pachetul software include un trial de 60 de zile, astfel că utilizatorii îl pot încerca înainte de a cumpăra. Apoi va trebui cumpărată o licență de acces, cu o sumă plătită pentru fiecare terminal. Fiecare licență de acces costă 99 de dolari pe utilizator sau 4 dolari per utilizator pe lună. Mai multe detalii despre acest serviciu aflați aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×