Motorola Webtop 3.0 beta Într-un scurt preview (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 880 ori
<b>Motorola Webtop 3.0 beta Într-un scurt preview (Video)</b>Motorola a fost una dintre primele companii care au promovat ideea de telefon care devine laptop prin integrarea într-un dock laptop special. Din păcate ideea nu a prins, în special pentru că dockul laptop avea un preț prea mare și pentru că...

Motorola a fost una dintre primele companii care au promovat ideea de telefon care devine laptop prin integrarea într-un dock laptop special. Din păcate ideea nu a prins, în special pentru că dockul laptop avea un preț prea mare și pentru că telefonului Atrix, cel cu care a debutat această funcție nu a fost promovat îndeajuns. La baza acestui concept stă platforma software Webtop, care acum primește o actualizare.

Este vorba despre Webtop 3.0, pe care îl vedeți în acțiune în clipul de mai jos. Un alt motiv pentru care nu a prins primul Webtop a fost instabilitatea platformei, deși la MWC 2012 am avut ocazia să văd un telefon Atrix de la Motorola conectându-se fără probleme la un laptop și chiar la un televizor cu ecran mare și rulând Webtop fără pic de lag. Experiența Webtop de nouă generație este mai puțin personalizata și asta probabil datorită actualizărilor care vin odată cu Android 4.0, astfel că Moto nu trebuie să facă atât de multe modificări ca la Gingerbread pentru a scala experienta smartphone pentru cea laptop.

Vechea versiune Webtop venea la pachet cu Firefox, dar în cea 3.0 s-a renunțat la acest aspect și ca browser este folosit cel stock din ICS. Poate Chrome ar fi fost o idee mai bună... Evident, totul e în faza beta și ca de obicei feedback-ul e binevenit și va face să crească aceste software. Din câte am înțeles Android 5.0 Jelly Bean se va axa pe tablete, laptopuri și medii de gen Webtop, deci va contribui la evoluția acestui concept care poate că va prinde la public la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×