RIM planuieste lansarea unui tablet BlackBerry?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.202 ori
<b>RIM planuieste lansarea unui tablet BlackBerry?</b>Daca pana si producatorul terminalelor BlackBerry intra pe piata tableturilor, e clar ca aceste gadgeturi reprezinta un trend. Dupa ce am aflat detalii neoficiale despre tabletul Nokia, care aparent va rula Windows 7, iata ca si RIM se pregateste sa...

Daca pana si producatorul terminalelor BlackBerry intra pe piata tableturilor, e clar ca aceste gadgeturi reprezinta un trend. Dupa ce am aflat detalii neoficiale despre tabletul Nokia, care aparent va rula Windows 7, iata ca si RIM se pregateste sa lanseze un produs similar, conform unor zvonuri recente, aparute prin intermediul celor de la CrackBerry.

Informatiile vin de la o firma de cercetare care verifica furnizorii de componente, cautand comenzi neobisnuit de mari si incercand sa descopere viitoare produse. Aparent, in cazul celor de la RIM au fost descoperite 3 surse si se pare ca producatorul lui BlackBerry s-ar pregati sa lanseze un tablet de 8.9 inchi, cu aportul companiei Hon Hai Precision.

BlackBery Tablet

Aceasta este o filiala a companiei chineze Foxconn, care produce iPhone-ul si iPad-ul. Zvonurile mai afirma ca produsul va sosi pe piata in aceasta vara, sau in toamna si se va baza pe continuturi ce includ reclame, va rula BlackBerry OS 6.0 si va suporta sincronizare cu smartphone-urile BlackBerry via 3G sau WiFi.

Nu va entuziasmati prea tare in legatura cu acest tablet, deoarece ne amintim ca bossul RIM, Mike Lazaridis a afirmat recent ca nu vede avantajele unui tablet, in fata unui notebook.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×