Riptide GP2 și Beach Buggy Racing, jocuri benchmark la Mobilissimo.ro ajung pe Windows Phone

693 ori
<b>Riptide GP2 și Beach Buggy Racing, jocuri benchmark la Mobilissimo.ro ajung pe Windows Phone</b>Dacă ați urmărit recenziile Mobilissimo.ro în ultimii 2 ani ați observat că nu ne ferim să testăm jocuri cu grafică high end pe terminale mobile. Printre ele se numără și Riptide GP2, care forjează procesorul și are rolul de a testa cât de...

Dacă ați urmărit recenziile Mobilissimo.ro în ultimii 2 ani ați observat că nu ne ferim să testăm jocuri cu grafică high end pe terminale mobile. Printre ele se numără și Riptide GP2, care forjează procesorul și are rolul de a testa cât de tare se încinge un handset. Ei bine acest joc și alte câteva titluri interesante se pregătesc să debarce pe Windows Phone.

Cei de la Vector Unit, care au creat Riptide GP1 și GP2, vor aduce titlurile pe platforma Microsoft, împreună cu noul Beach Buggy Racing, care a sosit cu câteva zile în urmă pe Android. El este urmașul lui Beach Buggy Blitz, care a avut strict rolul de a testa reflexiile, efectele grafice, efecte de fum și iluminare pe terminalele Android. Ca de obicei exclusivitățile au aparținut de platforma Tegra o perioadă, apoi jocul a fost pus la dispoziția publicului mainstream.

Riptide GP2 va sosi pe Windows Phone 8.1 săptămâna viitoare, iar noul Beach Buggy Racing către finalul lunii octombrie. Dacă Riptide e un titlu de curse cu hovercrafturi, cu o apă bine randata și trickuri variate de realizat cu vehiculul, Beach Buggy Racing va pune în controlul unui ATV și are o cameră mobila foarte interesantă, care urmărește acțiunea îndeaproape. Partea cea mai bună e că jocurile de acest gen sunt gratuite, sau mai bine zis freemium.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×