Rivali noi pentru Amazon Kindle Fire HD! B&N anunța Nook HD și Nook HD+, cu prețuri și specificații aici!

Autor:  | Publicat în:  Barnes & Noble 1.609 ori
<b>Rivali noi pentru Amazon Kindle Fire HD! B&N anunța Nook HD și Nook HD+, cu prețuri și specificații aici!</b>Barnes & Noble a așteptat doar două săptămâni după ce Amazon a lansat noile versiuni de Kindle Fire pentru a anunța propriul său produs rival cu acestea. Este vorba despre tabletele Nook HD și Nook HD+, terminale cu accent pe funcția de...

Barnes & Noble a așteptat doar două săptămâni după ce Amazon a lansat noile versiuni de Kindle Fire pentru a anunța propriul său produs rival cu acestea. Este vorba despre tabletele Nook HD și Nook HD+, terminale cu accent pe funcția de e-reading, diagonală de tableta și preț accesibil. Nook HD are diagonala de 7 inch și preț de 199 dolari, iar Nook HD+ are diagonală de 9 inch și preț de 269 de dolari.

Aceste modele se vor duela cu Amazon Kindle Fire HD și Nexus 7, așa că haideți să vedem ce ne rezervă la capitolul dotări. Nook HD oferă cea mai mare rezoluție disponibilă pe o tabletă de 7 inch: 1440 x 900, cu 243 dpi și suport pentru playback 720p. Tableta cântărește 315 grame și este mai puțin lată decât Kindle Fire HD. Terminalul este acoperit cu un metarial soft touch plastic, iar la interior găsim un CPU dual core OMAP 4470 de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 8 sau 16 GB memorie internă, plus slot microSD.Nook HD nu dispune de camera frontală, dar măcar are slot pentru carduri de memorie și sonorizare SRS. Noul venit mai oferă și o baterie de 4050 mAh, WiFi, Bluetooth și asigură 10.5 ore de citit continuu sau 9 ore de playback video, cu WiFi închis. Nook HD+ pune la bătaie un ecran IPS LCD de 9 inch, cu rezoluție de 1920 x 1280, care la 256 dpi e periculos de aproape de nivelul Retina de 264 dpi. Dotările sale includ același procesor ca și Nook HD, dar la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16/32 GB spațiu de stocare, slot microSD, WiFi, Bluetooth, difuzoare stereo și ieșire video Full HD printr-un dongle special HDMI.

Barnes & Noble Nook HD+

Tableta măsoară 11.5 mm în grosime și cântărește 515 grame, dispunând și de o baterie de 6000 mAh, care asigură 10 ore de citit și 9 ore de playback video. Ambele modele ar trebui să ajungă în magazine în perioada sărbătorilor de iarnă și vin cu Android 4.0 ICS cu interfața personalizata Barnes & Noble aplicată peste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×