Notebook-ul pregătit de Xiaomi își prezintă câteva specificații hardware; iată ce aduce clona lui MacBook Air

2.275 ori
<b>Notebook-ul pregătit de Xiaomi își prezintă câteva specificații hardware; iată ce aduce clona lui MacBook Air</b>Producătorul chinez Xiaomi are în plan și dezvoltarea unei serii de notebook-uri care aparent urmează a copia aproape în întregime design-ul modelului MacBook Air dezvoltat de către Apple. Astăzi aflăm câteva dintre specificațiile versiunii de 13.3 inch

De ceva timp există în presa online și zvonul potrivit căruia compania chineză Xiaomi ar urma să lanseze pe piață trei notebook-uri de 12.5, 13.3 inch și 15.6 inch - produse similare cu MacBook Air. Se aduce în discuție și faptul că dispozitivele ar fi identice cu cele dezvoltate de către Apple, acestea optând chiar și pentru oferirea unui singur port de conectivitate - USB Type-C, la fel cum avem pe modelul de 12 al companiei din Cupertino.

Xiaomi Mi Notebook

Astăzi apar și câteva posibile informații pentru varianta cu display de 13.3 inch, terminal cu procesor dual-core Intel Core i7-6500U tactat la 2.5 GHz, cu 8 GB memorie RAM și cu o placă video Nvidia GeForce GTX 760M. Se pare că nu vom avea parte de un display tactil în cazul de față, o alegere care cel mai probabil are de-a face cu reducerea costurilor de fabricație și ulterior al prețului de comercializare.

Toate cele trei produse vor rula sistemul de operare Windows 10, iar din câte se vehiculează în acest moment, varianta de 15.6 inch va avea un preț foarte bun de 470 dolari. La prima vedere, informațiile de față sună cum nu se poate mai bine, dar rămâne să vedem dacă acestea se adeveresc în perioada următoare..

Update: Prin intermediul tablet-news.com vedem și o presupusă primă imagine cu notebook-ul celor de la Xiaomi, produs însoțit de un pachet foarte similar cu cele folosite de către acest producător pentru telefoanele și tabletele comercializate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×