Allwinner A33, noi chipseturi pentru tablete cu preț accesibil vor sosi pe piața în această vară

654 ori
<b>Allwinner A33, noi chipseturi pentru tablete cu preț accesibil vor sosi pe piața în această vară</b>Allwinner va începe producția în masă a noilor sale procesoare quad core pentru tablete low cost în luna iulie. Rezultatul va fi o serie de tablete cu preț accesibil și CPU destul de bun, iar A33 va fi vândut producătorilor de terminale la...

Allwinner va începe producția în masă a noilor sale procesoare quad core pentru tablete low cost în luna iulie. Rezultatul va fi o serie de tablete cu preț accesibil și CPU destul de bun, iar A33 va fi vândut producătorilor de terminale la prețul de 4.99 dolari bucata.

Alwinner va construi și prototipuri de tip reference design care vor costa doar 40 de dolari (producție). Allwinner A33 este un chip quad core ARM Cortex A7 cu GPU ARM Mali 400 MP2. El este compatibil cu designurile de tablete care găzduiau procesorul dual core A23, deci producătorii de device-uri pot înlocui vechiul procesor cu acesta fără modificări mari de design. Printre formaturile pe care le vizează Allwinner cu acest produs se număra tabletele de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, 1 GB RAM și 8 GB stocare.

Apoi vor exista tablete de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, 1 GB RAM și 8 GB stocare, dar și tablete low end de 7 inch, cu rezoluții de 800 x 480 pixeli, 1 GB RAM și 8 GB stocare. Estimările de preț pentru aceste produse sunt în jurul valorii de 40-50 de dolari, dar aceste sume sunt mai degrabă pentru cei care asamblează tabletele decât pentru consumatori. în orice caz produsele finale vor costa sub 100 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×