Allwinner A33, noi chipseturi pentru tablete cu preț accesibil vor sosi pe piața în această vară

Autor:  | Publicat în:  Allwinner 578 ori
<b>Allwinner A33, noi chipseturi pentru tablete cu preț accesibil vor sosi pe piața în această vară</b>Allwinner va începe producția în masă a noilor sale procesoare quad core pentru tablete low cost în luna iulie. Rezultatul va fi o serie de tablete cu preț accesibil și CPU destul de bun, iar A33 va fi vândut producătorilor de terminale la...

Allwinner va începe producția în masă a noilor sale procesoare quad core pentru tablete low cost în luna iulie. Rezultatul va fi o serie de tablete cu preț accesibil și CPU destul de bun, iar A33 va fi vândut producătorilor de terminale la prețul de 4.99 dolari bucata.

Alwinner va construi și prototipuri de tip reference design care vor costa doar 40 de dolari (producție). Allwinner A33 este un chip quad core ARM Cortex A7 cu GPU ARM Mali 400 MP2. El este compatibil cu designurile de tablete care găzduiau procesorul dual core A23, deci producătorii de device-uri pot înlocui vechiul procesor cu acesta fără modificări mari de design. Printre formaturile pe care le vizează Allwinner cu acest produs se număra tabletele de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, 1 GB RAM și 8 GB stocare.

Apoi vor exista tablete de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, 1 GB RAM și 8 GB stocare, dar și tablete low end de 7 inch, cu rezoluții de 800 x 480 pixeli, 1 GB RAM și 8 GB stocare. Estimările de preț pentru aceste produse sunt în jurul valorii de 40-50 de dolari, dar aceste sume sunt mai degrabă pentru cei care asamblează tabletele decât pentru consumatori. în orice caz produsele finale vor costa sub 100 de dolari.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×