Roboti controlati cu ajutorul lui Google Android (Video)

1.508 ori

Avand in vedere numele acestei platforme, parea logic sa existe roboti care sa ruleze OS-ul Android sau sa fie controlati cu ajutorul unor terminale care il folosesc. Iata ca acest lucru este posibil, acum ca exista 2 roboti care folosesc handsetul...

Avand in vedere numele acestei platforme, parea logic sa existe roboti care sa ruleze OS-ul Android sau sa fie controlati cu ajutorul unor terminale care il folosesc. Iata ca acest lucru este posibil, acum ca exista 2 roboti care folosesc handsetul T-Mobile G1 drept telecomanda si pe care ii puteti vedea in actiune in clipul de mai jos:

 
Tehnologia este furnizata de expertul open source in robotica Surveyor, care ofera o consola de control pentru robotul SRV-1. Codul poate fi descarcat de pe pagina proiectului asociat acestei initiative, cat despre SRV-1 aceasta este o platforma robotica modulara, care poate fi conectata la diferite motoare, camere si alte terminale.

Puteti cumpara componente separate si construi propriul robot sau achizitiona robotul deja fabricat prin intermediul distribuitorilor. Dupa ce am vazut un BlackBerry Storm controland un monopost de Formula 1, iata ca un G1 controleaza roboti si stim deja ca si iPhone are cateva aplicatii similare. Pana unde vor merge aceste atribute de telecomanda universala ale handseturilor?

Sursa: Androidcommunity.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×