Un pictor face arta pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.213 ori
<b>Un pictor face arta pe iPhone</b>Pictorul portughez Jorge Colombo a lucrat la o serie de picturi digitale ale unor peisaje urbane realizate in intregime cu ajutorul lui iPhone si al .. degetelor sale. Ce a rezultat aflati mai jos. Folosindu-si doar degetul si o aplicatie numita...

Pictorul portughez Jorge Colombo a lucrat la o serie de picturi digitale ale unor peisaje urbane realizate in intregime cu ajutorul lui iPhone si al .. degetelor sale. Ce a rezultat aflati mai jos.

Folosindu-si doar degetul si o aplicatie numita "Brushes", artistul a creat scene si peisaje impresionante din New York. Fie ca e vorba de un metrou, de o pizzerie sau de un pod, artistul zugraveste in culorii vii locuri din "Marele Mar", fara o atentie exagerata pentru detalii si cu un stil aparte.

Picturi iPhone

iPhone se dovedeste inca o data a fi un terminal multifunctional, care acum da frau liber artistilor si care va mai genera probabil opere de arta, daca pica in mana unor cunoscatori. Deja formatia iBand face muzica de calitate pe acest handset, iar acum vedem ca si arta vizuala si-a primit tributul. Urmeaza oare un film realizat cu Apple iPhone, desi sansele sunt mici, avand in vedere calitatea camerei sale?

Via: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×