Romtelecom și Cosmote România se pregătesc pentru lansarea serviciilor ca parte din familia Deutsche Telekom

1.576 ori
<b>Romtelecom și Cosmote România se pregătesc pentru lansarea serviciilor ca parte din familia Deutsche Telekom</b>Așa cum vă informam acum o săptămână, rebrandingul companiilor Romtelecom și Cosmote sub brandul german Deutsche Telekom nu va aduce celebrele denumiri T-Mobile sau T-Home pe piața din România. Astfel, noile denumiri vor conține doar litera T...

Așa cum vă informam acum o săptămână, rebrandingul companiilor Romtelecom și Cosmote sub brandul german Deutsche Telekom nu va aduce celebrele denumiri T-Mobile sau T-Home pe piața din România. Astfel, noile denumiri vor conține doar litera T în cadrul acestora.

Astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă aflăm că noile denumiri comerciale asociate cu Deutsche Telekom vor fi anunțate la momentul oportun, după finalizarea tuturor procedurilor legale. Singurele companii ce nu vor suferi modificări la capitolul denumire din cadrul acestui proces de rebranding vor fi Germanos Telecom, Sunlight România, NextGen și Telemobil.

Totodată, ni se aduce la cunoștiință faptul că serviciile și produsele existente (fixe sau mobile), vor rămâne neschimbate, urmând ca odată cu lansarea pe piață a noului brand “T”, clienții Romtelecom și Cosmote să primească o experiență îmbunătățită și noi oferte și promoții. Din toamnă ne vom aștepta la o schimbare completă a identității, cum ar fi un nou design al magazinelor, lansarea de noi produse și servicii inovatoare, campanii de comunicare, prezență online comună și multe altele.

Nikolai Beckers, CEO Romtelecom și Cosmote România, a declarat: „Suntem cu adevărat mândri să aducem în România spiritul familiei Deutsche Telekom. Până acum, am mizat pe forța și reputația numelor îndrăgite, precum Romtelecom, COSMOTE și OTE și aceasta a fost fundația pentru evoluția noastră rapidă și sănătoasă. Sub amprenta Deutsche Telekom, unul dintre grupurile de top de telecomunicații integrate la nivel mondial, suntem și mai puternici. Am parcurs un traseu extraordinar până acum, iar acesta este începutul unei noi și palpitante ere”.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×