Romtelecom și Cosmote România vor folosi brandul comun Telekom România de la jumătatea lui septembrie

878 ori
<b>Romtelecom și Cosmote România vor folosi brandul comun Telekom România de la jumătatea lui septembrie</b>Iată că azi se anunță oficial ceea ce vă comunicăm cu ceva vreme în urmă și anume faptul că Romtelecom și Cosmote vor activa din septembrie sub brandul Telekom România. începând cu jumătatea lunii viitoare se va pune în aplicare acest...

Iată că azi se anunță oficial ceea ce vă comunicăm cu ceva vreme în urmă și anume faptul că Romtelecom și Cosmote vor activa din septembrie sub brandul Telekom România. începând cu jumătatea lunii viitoare se va pune în aplicare acest branding la comun, ca urmare a deciziilor Adunărilor Generale ale Acționarilor fiecărei companii.

Denumirile legale vor fi de Telekom România Communications SA pentru Romtelecom și Telekom România Mobile Communications SA pentru Cosmote. Va exista și o schimbare la nivel de experiența clientului, care va fi întâmpinat prin conceptul one stop shop. Astfel, vor fi oferite servicii simplificate, integrate și personalizate. Spre exemplu vom vedea magazine integrate fix-mobil, astfel că 43 de magazine corporate vor fi renovate în întregime în acest an, primind nouă identitate și noul barnd.

Vor exista și 7 concept stores pentru o experiență high tech, la standardele Deutsche Telekom, care ajunge în România prin Telekom. Va exista de asemenea și un call center unificat, un singur website și o singură entitate social media pentru utilizatorii de servicii fixe și mobile. Până la finalul anului vor fi organizate peste 500 de sesiuni de training pentru angajații Romtelecom și Cosmote, pentru a le ușura trecerea la brandul Telekom, atât lor, cât și clienților lor.

Va deveni oare "T" un hit mai mare decât Cosmote și Romtelecom luate separat? Voi ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×