Noi imagini cu huse Spigen pentru iPhone 6 ne reconfirmă formatul său de design

3.127 ori
<b>Noi imagini cu huse Spigen pentru iPhone 6 ne reconfirmă formatul său de design</b>Am mai văzut cu ceva vreme în urma huse Spigen pentru iPhone 6, care includeau și machete ale noului handset Apple, dar azi apare o nouă gamă de astfel de accesorii. De această dată vedem randari bine realizate ale terminalelor, cu huse aplicate....

Am mai văzut cu ceva vreme în urma huse Spigen pentru iPhone 6, care includeau și machete ale noului handset Apple, dar azi apare o nouă gamă de astfel de accesorii. De această dată vedem randari bine realizate ale terminalelor, cu huse aplicate.

Creatorul de huse Spigen a lucrat cu designerii industriali Tomas Moyano și Nicolas Aichino pentru a le realiza. Cei doi realizaseră o serie de randari realiste ale noului iPhone la începutul lunii iulie și văzând acele modele arătoase, Spigen i-a angajat. Deja husele se pot cumpăra de pe site-ul companiei, dar cu riscul ca ele să nu se potrivească pe iPhone 6, dacă dimensiunile au fost greșite.

 Noi imagini cu huse Spigen pentru iPhone 6 ne reconfirma formatul sau de design

știm totuși că există un soi de tradiție, ca Apple să ofere producătorilor de accesorii dimensiunile produselor sale înainte de lansare, deci de obicei accesoriile se potrivesc. Există totuși și cazul unor producători din China care cu una sau două generații de iPhone în urmă erau siguri că noul iPhone de atunci va avea un ecran de 4.5 sau 5 inch și au rămas cu husele nevândute. Cât despre designul lui iPhone 6, terminalul este reprezentat cu butoane de volum alungite, blitz dual (desi sunt si imagini cu blitz singular) și buton On/Off lateral.

Noi imagini cu huse Spigen pentru iPhone 6 ne reconfirma formatul sau de design

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×