Romtelecom și Cosmote vor avea CEO comun - Statul român și OTE s-au Înțeles!

Autor:  | Publicat în:  Romtelecom 1.209 ori
<b>Romtelecom și Cosmote vor avea CEO comun - Statul român și OTE s-au Înțeles!</b>După discuții de 6 ore între Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și grupul elen OTE, s-a ajuns la o înțelegere în legătură cu modalitatea de conducere a Romtelecom și Cosmote. Astfel, aflăm că Romtelecom și Cosmote vor...

După discuții de 6 ore între Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și grupul elen OTE, s-a ajuns la o înțelegere în legătură cu modalitatea de conducere a Romtelecom și Cosmote. Astfel, aflăm că Romtelecom și Cosmote vor avea un CEO comun, Stefanos Theocharopoulos, iar listarea la bursa va avea loc în cel mult un an, ne informează Ziarul Financiar.

Discuțiile au avut loc în data de 1 iulie și urmează după nu mai puțin de jumătate de an de tatonări și tentative de a ajunge la o înțelegere, plus refuzul OTE de a cumpăra mai multe acțiuni Romtelecom. în prealabil, Yorgos Ioannidis s-a retras recent din funcția de CEO Romtelecom, lăsând cel mai mare operator de telefonie fixă din țară fără șef.

Astfel, s-a ajuns la varianta de CEO Stefanos Theocharopoulos și trebuie menționat și că la discuții au participat atât o echipă de avocați, cât și reprezentanți Deutsche Telekom și Michael Tsamaz, șeful OTE. Theocharopoulos îl urmează în funcție pe Yorgos Ioannidis, care s-a aflat la cârma Romtelecom în ultimii 4 ani și jumaatate.

Să vedem acum cu ce oferte imbatabile vor veni Romtelecom și Cosmote și ce schimbări se vor produce după aceste mutări.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×