Romtelecom și Cosmote vor Începe să opereze sub brandul TELEKOM România din septembrie

2.178 ori
<b>Romtelecom și Cosmote vor Începe să opereze sub brandul TELEKOM România din septembrie</b>Romtelecom și Cosmote se vor constitui sub forma unui lider de piață telecom unificat în România, începând cu luna septembrie, când vor forma brandul TELEKOM România. știam de ceva vreme de intrarea celor de la T-Mobile pe piața de la noi via...

Romtelecom și Cosmote se vor constitui sub forma unui lider de piață telecom unificat în România, începând cu luna septembrie, când vor forma brandul TELEKOM România. știam de ceva vreme de intrarea celor de la T-Mobile pe piața de la noi via Cosmote, iar azi aflăm noi detalii.

Nouă entitate, TELEKOM România va integra atât Cosmote și Romtelecom, cât și Zapp. Până acum ne așteptam ca operatorul Cosmote să se transforme în T-Mobile, dar a fost ales brandingul menționat mai sus până la urmă. Romtelecom va deveni astfel TELEKOM România Fix, iar cei doi operatori vor transforma TELEKOM în cel mai mare furnizor de pe piața locală telecom, cu venituri de 1.07 miliarde de euro în 2013.

Ele sunt mai mari decât cele ale liderului curent, Orange România, care în 2013 a avut venituri de 934 de milioane de euro. Totalul clienților Romtelecom și Cosmote este de 10.840.000 de utilizatori, numărați la finalul primului trimestru al acestui an, cu aproape 500.000 mai mulți decât cei înregistrați de Orange România, care are 10.394.000 utilizatori. Adoptarea unui brand diferit pentru T-Mobile se practică și în Marea Britanie, unde Orange și T-Mobile cooperează sub brandul Everything Everywhere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×