Terminalele HTC One (M8) neblocate În rețea vor primi update-ul la Android 4.4.3 KitKat la sfârșitul acestei săptămâni

Autor:  | Publicat în:  HTC 932 ori
<b>Terminalele HTC One (M8) neblocate În rețea vor primi update-ul la Android 4.4.3 KitKat la sfârșitul acestei săptămâni</b>Acum câteva zile, mai precis pe data de 19 iulie, Vice Președintele departamentului de Management HTC, Mo Versi, a dezvăluit prin intermediul unei postări de pe pagina sa personală de Twitter, faptul că terminalele HTC One (M8) neblocate în rețea...

Acum câteva zile, mai precis pe data de 19 iulie, Vice Președintele departamentului de Management HTC, Mo Versi, a dezvăluit prin intermediul unei postări de pe pagina sa personală de Twitter, faptul că terminalele HTC One (M8) neblocate în rețea vor începe să primească update-ul la Android 4.4.3 în cursul acestei săptămâni.

Aflăm că această actualizare conține câteva update-uri de securitate ce sunt regăsite în mare parte și pe Android 4.4.4 KitKat. De asemenea, Mo Versi a precizat și faptul că următorul update pe listă pregătit pentru HTC One (M8) este nimeni altul decât Android L.

Acest anunț din partea oficialului HTC vine după ce în cadrul conferinței Google I/O din acest an, HTC declara faptul că atât One (M7), cât și One (M8) vor beneficia de actualizarea la Android L în maxim 90 de zile de la primirea software-ului final de la Google, actualizare ce face parte din programul HTC Advantage.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×