Livrările de smartphone-uri HTC vor scădea cu 25-30% În trimestrul 3, conform unei publicații din China

Autor:  | Publicat în:  HTC 679 ori
<b>Livrările de smartphone-uri HTC vor scădea cu 25-30% În trimestrul 3, conform unei publicații din China</b>După o revenire spectaculoasă în trimestrul 2 al acestui an, HTC se pregătește de o scădere, cel puțin în cazul livrărilor. Astfel, publicația China Times scrie că HTC ar putea înregistra o scădere de 25%, până la 30% a livrărilor de...

După o revenire spectaculoasă în trimestrul 2 al acestui an, HTC se pregătește de o scădere, cel puțin în cazul livrărilor. Astfel, publicația China Times scrie că HTC ar putea înregistra o scădere de 25%, până la 30% a livrărilor de terminale în trimestrul 3 al acestui an.

Se pare că vânzările lui HTC One (M8) nu sunt atât de bune pe cât se anticipase, conform unor estimări venite din lanțul de furnizori HTC. Se așteaptă livrări de 4.5-5 milioane de unități în trimestrul în care ne aflăm acum, veniturile scăzând sub cota de 1.66 miliarde de dolari pentru aceeași perioadă. Atunci când au sosit rezultatele pe trimestrul 2, modele ca HTC Desire 816 și proaspăt lansatul E8 erau creditate cu împingerea în fața a businessului HTC.

Acum se pare că nici măcar acele două modele nu mai pot aduce un profit însemnat, deși ele sunt cheia pentru cucerirea pieței chineze. HTC One M8 începe să fie mai puțin cumpărat, deoarece publicul știe că suntem la nici două luni de lansarea unui nou iPhone și Galaxy Note și e posibil să vedem și un HTC One M8 Prime în curând. Bănuiesc că o reducere de preț ar fi soluția pentru HTC în acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×