RoverPC P7: de la rusi vine ... un smartphone PDA

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.060 ori
<b>RoverPC P7: de la rusi vine ... un smartphone PDA</b>Compania RoverPC va lansa urmatorul model al seriei sale de terminale performante si urmasul lui RoverPC P6 numit, in mod previzibil RoverPC P7. Avem de-a face cu un terminal ce ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional si soseste cu o lista de specificatii...

Compania RoverPC va lansa urmatorul model al seriei sale de terminale performante si urmasul lui RoverPC P6 numit, in mod previzibil RoverPC P7.

Avem de-a face cu un terminal ce ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional si soseste cu o lista de specificatii cel putin decenta. Din pacate conectivitatea 3G nu se afla pe lista de dotari a telefonului, dar ne vom multumi cu restul feature-urilor. Procesorul acestui nou RoverPC are o frecventa de 416 MHz, in vreme ce display-ul sau are o diagonala de 2.8 inch, iar pe lista de specificatii descoperim prezenta conectivitatii WiFi, Bluetooth si a slotului pentru carduri microSD.

Camera lui RoverPC P7 are o rezolutie de 2 megapixeli, iar in ce priveste data de lansare a acestui smartphone nu avem nici o informatie deocamdata. Aruncand o privire pe ecranul terminalului, descoperim varianta in limba rusa a sistemului de operare Windows Mobile, fara prea multe detalii suplimentare, ceea ce ne duce cu gandul la o lansare locala in premiera, eventual si in Romania.

Sursa: Gadget Zone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×