RoverPC P7: de la rusi vine ... un smartphone PDA

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 967 ori
<b>RoverPC P7: de la rusi vine ... un smartphone PDA</b>Compania RoverPC va lansa urmatorul model al seriei sale de terminale performante si urmasul lui RoverPC P6 numit, in mod previzibil RoverPC P7. Avem de-a face cu un terminal ce ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional si soseste cu o lista de specificatii...

Compania RoverPC va lansa urmatorul model al seriei sale de terminale performante si urmasul lui RoverPC P6 numit, in mod previzibil RoverPC P7.

Avem de-a face cu un terminal ce ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional si soseste cu o lista de specificatii cel putin decenta. Din pacate conectivitatea 3G nu se afla pe lista de dotari a telefonului, dar ne vom multumi cu restul feature-urilor. Procesorul acestui nou RoverPC are o frecventa de 416 MHz, in vreme ce display-ul sau are o diagonala de 2.8 inch, iar pe lista de specificatii descoperim prezenta conectivitatii WiFi, Bluetooth si a slotului pentru carduri microSD.

Camera lui RoverPC P7 are o rezolutie de 2 megapixeli, iar in ce priveste data de lansare a acestui smartphone nu avem nici o informatie deocamdata. Aruncand o privire pe ecranul terminalului, descoperim varianta in limba rusa a sistemului de operare Windows Mobile, fara prea multe detalii suplimentare, ceea ce ne duce cu gandul la o lansare locala in premiera, eventual si in Romania.

Sursa: Gadget Zone

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×