Noile imagini cu Sony Ericsson XPERIA X1 prezinta mici update-uri ale telefonului

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.739 ori
<b>Noile imagini cu Sony Ericsson XPERIA X1 prezinta mici update-uri ale telefonului</b>Site-ul oficial al mult-asteptatului smartphone Sony Ericsson a lansat o serie de imagini noi cu acest terminal, acum intr-o varianta argintie si cu cateva modificari, fata de versiunea standard. Astfel, aceasta noua versiune de XPERIA X1 sosea cu un...

Site-ul oficial al mult-asteptatului smartphone Sony Ericsson a lansat o serie de imagini noi cu acest terminal, acum intr-o varianta argintie si cu cateva modificari, fata de versiunea standard.

Astfel, aceasta noua versiune de XPERIA X1 sosea cu un branding diferit sub ecran si un nou panou cu taste specific XPERIA. Cata vreme data de lansare a handsetului nu se schimba, acceptam cu placere orice modificare, in ce priveste lookul terminalului. Ultimele zvonuri anuntau lansarea lui XPERIA X1 in luna septembrie a acestui an, dupa ce entuziastii au fost speriati de o eventuala amanare, care anunta handsetul drept o lansare a anului 2009.

Intre timp au aparut deja concepte cu XPERIA X2, pe cat de ireale, pe atat de tentante, rezolvand deja posibilele probleme ale primei versiuni. S-a speculat asupra faptului ca XPERIA va deveni o serie de telefoane si nu doar o lansare unica, dar ramane de vazut daca Sony Ericsson va lansa si succesori ai popularului deja X1.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×