Rusia primeste ajutor din Silicon Valley pentru a scapa de criza

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 918 ori
<b>Rusia primeste ajutor din Silicon Valley pentru a scapa de criza</b>Reuters ne informeaza ca Steve Jobs si ai lui au acceptat o ocazie unica de a lega America de Rusia, astfel ca titanii industriei tech vor servi drept consilieri pentru presedintele rus Dmitry Medvedev. Acesta doreste sa incheie criza economica la nivel...

Reuters ne informeaza ca Steve Jobs si ai lui au acceptat o ocazie unica de a lega America de Rusia, astfel ca titanii industriei tech vor servi drept consilieri pentru presedintele rus Dmitry Medvedev. Acesta doreste sa incheie criza economica la nivel local, folosind noi metode de a obtine profit.

Medvedev va vizita Silicon Valley, cautand un model pe care Rusia sa il urmeze, in incercarea sa de a se impune pe piata tehnologiei moderne. La aceasta ora economia tarii depinde in mare parte de resursele sale energetice, Rusia alimentand cu gaze naturale Europa si cu petrol piata internationala. Intre timp, Medvedev cauta noi industrii in care fosta URSS sa exceleze.

Daca Rusia doreste sa se alature Organizatiei Mondiale a Comertului, va trebui sa isi imbunatateasca protectia proprietatii intelectuale. Printre persoanele cu care Dmitry Medvedev se va intalni in SUA se numara CEO-ul Apple Steve Jobs, John Chamber, sef al Cisco Systems si Evan Williams, fondatorul Twitter.

Unul dintre starurile industriei tech care nu se va intalni cu presedintele rus este Sergey Brin, co-fondator Google, care a numit Rusia la un moment dat "Nigeria cu zapada". Problema rusilor este coruptia, tara obtinand un rating de 2.2 din 10 la capitolul incredere in vederea initierii unui business local, mai putin chiar decat unele tari africane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×