Cowon J3, multimedia player universal, disponibil acum

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.212 ori
<b>Cowon J3, multimedia player universal, disponibil acum</b>Vecinii nostri din Rusia au ocazia in aceste zile sa achizitioneze un foarte aratos si util multimedia player universal, pe numele sau Cowon J3. Produsul este foarte versatil si capabil sa suporte playback-ul tuturor formaturilor media celebre. &nbsp;...

Vecinii nostri din Rusia au ocazia in aceste zile sa achizitioneze un foarte aratos si util multimedia player universal, pe numele sau Cowon J3. Produsul este foarte versatil si capabil sa suporte playback-ul tuturor formaturilor media celebre.

In plus, terminalul vine cu radio FM, iesire TV, dictionar electronic, slot pentru carduri microSD, functie de captura audio si un difuzor. Lista de specificatii a lui Cowon J3 include un display touch de 3.3 inchi (AMOLED), care suporta unghiuri de vizualizare wide si afiseaza imagini de o calitate ridicata.

Playerul se bazeaza pe tehnologia JetEffect 3.0, care converteste sunetul original cu ajutorul a numeroase efecte (reverb si surround printre ele). J3 mai incorporeaza si un egalizator cu presetari pentru 39 de genuri diferite de muzica.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×