Samsung Galaxy S6 Edge+ primeşte actualizarea la Android 7.0 Nougat în Europa

2.527 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge+ primeşte actualizarea la Android 7.0 Nougat în Europa</b>Astăzi nu este doar ziua în care se lansează Samsung Galaxy S8, ci și ziua în care modelul Galaxy S6 Edge+ începe a primi actualizarea la Android 7.0 Nougat. Noul release aduce câteva noutăți la nivel de UI, dar și actualizările de securitate pe

Una dintre cele mai des întâlnite întrebări în podcastul Mobilissimo.ro este "când primesc actualizarea la Android Nougat?". În general această întrebare este pusă în legătură cu telefoane Samsung, iar unul dintre ele este şi Galaxy S6 Edge+, care a început să primească actualizarea în Europa.

Iniţial software-ul fusese oferit pe terminalele din Turcia şi acum cel mai nou release a ajuns şi în Europa. Varianta de build este "G928FXXU3CQC2", iar pachetul software aduce un security update pentru luna martie şi alte bug fix-uri. Fiind un update OTA, va dura ceva până apare notificarea pe telefoanele voastre. Între timp puteţi verifica manual disponibilitatea softului, din zona Settings.

Nougat aduce un nou look pentru notificări şi Quick Settings, funcţionalitate Doze nouă, mod multi window şi îmbunătăţiri de performanţă. Samsung Galaxy S6 Edge+ este şi acum deţinător de recorduri la Mobilissimo.ro, cu o luminozitate foarte ridicată (852 LUX la soare), o baterie foarte bună la playback video şi e pe primul loc la viteza de încărcare a bateriei (1 oră şi 5 minute).

Rămâne un terminal demn de luat în calcul şi acum, mai ales cu preţurile actuale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×